Utrecht2Ushuaia

90.000 km, 36 landen,
2 mensen, 1 auto

Hier geven we een verslag van onze reis die in Utrecht zal starten en zal eindigen in Ushuaia, Zuid Amerika (zie route voor details). Al geruime tijd zijn we bezig met de voorbereidingen en op 3 April is het eindelijk zo ver. Dan hebben we 90.000 km te rijden door 36 landen met 1 auto!
Als klein kind droomde Bram er al van om een brug aan te leggen tussen Gibraltar en Marokko en tussen Rusland en Alaska zodat hij de wereld rond kon rijden. De bruggen zijn er nog steeds niet, maar er zijn wel boten die ons naar de overkant kunnen brengen.
Wij hebben er super veel zin in en hopen dat jullie ons hier volgen!

9 Responses

 1. Hallo Bram en Anouk. Leuk dat jullie erbij waren afgelopen weekend op het out-door weekend van de Dutch Travel Club. We hopen dat jullie het net zo leuk vonden als wij. De auto ziet er al top uit. Succes met de voorbereidingen!

 2. waah nog maar 58 dagen?! Dat gaat super snel! Natuurlijk ga ik jullie volgen!kus!

 3. Hoi Bram en Anouk,

  Goeie site, ziet er leuk uit. We gaan hem vaak lezen, want we willen alles volgen hoor! We zijn er in april bij om jullie uit te zwaaien.

  Groeten Onno en Maike

 4. Hoi Bram en Anouk,

  wat een mooie en informatieve website. Inspirerend voor onze eigen reis! Wij gaan jullie zeker volgen!

  Grt van Niels en Marjolein
  (van het Bikkelweekend/Team Trophy)

 5. Hey zus!
  Ik hoorde dat je nu twee mooie comfortabele stoelen hebt in je mobiele uitzet! Klinkt goed! Ik hou jullie in de gaten! 😉 knuff!

 6. Hoe is je hanekam? Doet het vast goed in Kazachstan ouwe!!!
  Goede reis morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!
  x knel