De voorbereidingen zijn in volle gang. Met nog maar 29 dagen te gaan (ik schrik iedere keer weer van die teller op de website. Kan die niet wat langzamer lopen?), moet er nog veel gebeuren. Inmiddels begint het met de auto op te schieten. We hebben er al in geslapen en dat gaat prima. Ook hebben we al een poging gedaan om in te pakken, wat voorlopig nog niet tegenviel.

Bram is nog heel druk met de auto. Iedere dag wordt er tot laat in Amersfoort geklust om alles af te maken en klaar voor vertrek. De standkachel moet er nog in, de spoorstang vervangen, want die was kapotgereden op het Bikkelweekend van de Land Rover Club, etc. Een proces met vallen en opstaan, maar het wordt super.

Verder hebben we deze week de eerste, Iraanse visa opgehaald. De Iraanse ambassade was een avontuur (moet ik nu wel of geen hoofddoek op, zijn alle papieren wel in orde?), maar eigenlijk zijn we ontzettend goed geholpen. Nu liggen de paspoorten bij het reisbureau, zij gaan voor ons naar Brussel voor de rest van de visa.

Verder is het Carnet de Passage aangevraagd en gaan we zondag gaan we nog 1 keer terreinrijden met de Land Rover Club.  Nog maar even en dan rijden we weg onder de Dom.

We hopen dat jullie ons allemaal volgen.

Veel liefs,

Anouk en Bram

2 comments

  1. Bram en Anouk,
    Wij willen jullie veel geluk wensen op jullie reis en volgen jullie op de voet!!!!

    Wim Annelies, Sandy, Linda, Karin Brekelmans en aanhang en kinders!!!

Comments are closed.