Op onze reis krijgen we veel vragen over de hoeveelheid stickers op onze auto. Met name de grote Carhartt stickers vallen zeker op en daar krijgen we dan ook vaak de volgende vraag op: ´Hoe hebben jullie Carhartt zo gek gekregen jullie te sponsoren voor deze enorme vakantietrip???´  

  

Carhartt at work

   

Ook in de warmte heeft Carhartt wat te bieden

 
 Bij het prepareren van de auto voor deze reis loopt Bram, Henk Luiken tegen het lijf.  Ze raken aan de praat en het blijkt dat Henk Regional Business manager is voor Carhartt Europa en al even enthousiast over de kleding van Carhartt kan praten als  Bram over onze reis. Bram vraagt of het wellicht een goed idee is om wat kleding te sponsoren voor de reis en al snel komen ze tot een mooie samenwerkingsdeal.  Carhartt steekt ons volledig in de nieuwe kleding en plakt in ruil daarvoor stickers op de auto. Henk stelt echter nog een extra voorwaarde. Als de auto vast zit in de modder moeten jullie een Carhartt broek als sleeptouw gebruiken want zo sterk zijn onze spullen zegt hij vol trots. Lachend accepteren we deze deal en na een bezoek aan het hoofdkantoor te Amsterdam gaan we bepakt en bezakt met onze nieuwe kleding op pad.   
Workwear zoals het bedoeld is

Carhartt in de kou

  

Er zit van alles bij. We krijgen work dry shirts die niet gaan ruiken als je  zweet, ideaal voor op reis. Tevens krijgen we broeken met driedubbelgestikte naden wat ideaal is om een auto mee uit de modder te trekken en om te dragen. De broeken hebben namelijk ook verstevigde broekzakken zodat onze Land Rover sleutels er niet doorheen slijten. Tevens worden we voorzien van hooded sweaters, T shirts, handschoenen , mutsen, petten en waterproof breathable jassen, kortom kleding voor alle klimaten en omstandigheden waar we doorheen gaan rijden en extra sterk zodat de gaten er niet in vallen. Als jullie de spullen beu zijn sturen we wel weer nieuwe kleding op zegt Henk want kapot gaan zal het niet.    

       

Goed ingepakt
De auto vol met Carhartt stickers

 Nu we 500 dagen pad zijn kunnen we een hoop zeggen over de kleding maar kapot is het zeker niet. Onze stoelhoezen slijten harder dan de broeken  dus dat zegt genoeg over de duurzaamheid van de kleding. Wij zijn erg tevreden over de spullen en dat geldt niet voor ons alleen. Een van de broeken van Bram is uit de wasmachine in Mexico gejat. We hopen dat de nieuwe eigenaar er tevreden mee is. Wij reizen nog even verder!         

Meer informatie over Carhartt is te vinden op www.carhartt-europe.com         

2 comments

  1. Wij willen verhalen over bommen en granaten! Mislukte drugs deals en rip off’s on the street!!!
    Je bent tenminste in zuid amerika, het episch centrum van de wereld van de maffia!!!

    Oh ja en 4 dec. time warp ned. voldoet dat aan je wensen?

  2. 500 dagen onderweg!! Wat een mijlpaal. Anouk, ben je weer gewend aan het leven op die paar vierkante meters en de slechte weg? Liefs!

Comments are closed.