Utrecht2Ushuaia

90.000 km, 36 landen,
2 mensen, 1 auto

Vanuit Argentinië willen wij al onze vrienden en familie een ontzettend bijzonder, geweldig 2012 wensen.

Kerstviering Met Didier, Rob en Barbara

Geniet van ieder moment!

Tevens willen wij van dit bericht gebruik maken om te zeggen dat alles goed gaat met ons. Wij weten dat ook het internationale nieuws intussen bericht maakt van een grote bosbrand in het Nationaal Park Torres del Paine in het zuiden van Chili. Wij waren in dit park ten tijden van deze brand met enkele Zwitserse vrienden Barbara en Didier, en Rob die nu met ons meereist. Wij zijn geevacueerd uit het park,  maar tijdens dit proces zijn wij als groep gescheiden geraakt. Gelukkig hebben we elkaar na veel moeite (lees: een koude nacht voor Anouk en Rob in het bos en 22 km extra wandelen voor Bram om hen weer te vinden) weer gevonden en alle verhalen kunnen delen. Een heftige ervaring die ons nog lang bij zal blijven, maar gelukkig zijn wij er ongeschonden uitgekomen. Wij zijn de grens overgestoken naar Argentinië, waar wij het nieuwe jaar in gaan met veel vlees en wijn!

One Response

  1. WOW DAMN!! dat klinkt heftig!! blij dat jullie ongedeerd zijn en elkaar hebben teruggevonden!!
    Het wordt weer tijd dat jullie eens terugkomen 😉 nu al teveel verhalen om ooit allemaal te vertellen 😀
    Mis jullie!! BE SAFE XXXXXXX